BOMBA in showbiz! E insarcinata? Veste INCREDIBILA pentru o asistenta de-ale lui Capatos

O veste incredibila a zguduit, ieri, lumea showbiz-ului. Una dintre cele mai dorite femei de la noi din tara, o focoasa ”pacatoasa” care a facut, de-a lungul timpului, furori in platoul lui Dan Capatos se pregateste sa devina mama. Culmea, relatia pe care o are a recunoscut-o de doar cateva saptamani, dar, pare-se, este mult mai serioasa decat credea careva.
andreea tonciu
Dupa ce a prins buchetul la nunta Sanzianei Buruiana si a fost la Arsenie Boca sa se roage pentru ca Dumnezeu sa ii dea iubitul perfect, se pare ca cele mai aprige dorinte ale brunetei au venit. Acum nu mai ramane de facut decat sa se casatoreasca si sa faca o casa plina de copii.

loading...
„In sfarsit dupa un an dupa ce m-am despartit de fostul, am reusit sa leg si eu o relatie serioasa cu cineva. A vrut sa parcheze langa mine si nu avea loc, si a parcat mai incolo. Ne-am uitat unul la altul si a fost dragoste la prima vedere. Fix in aceeasi seara am iesit la o cafea atunci. Nu am facut sex din prima seara, a durat ceva. Va dati seama. Este un om foarte misto. Mi-a luat numai cadouri scumpe pana acum. Daca vreau ceva, imi ia. Are de toate, este de tanar, este frumos si are bani. Ce poti sa iti doresti mai mult? Intotdeauna mi-am dorit un barbat ca Daniel. Este extraodinar. Ma face foarte fericita si pot spune ca este primul barbat din viata mea care le are pe toate”, spunea, de curand, una dintre cele mai dorite brunete din showbiz, fosta ”pacatoasa” Andreea Tonciu. Si, spun surse demne de crezare din apropierea brunetei, visul ei s-a indeplinit, iar familia pe care spunea ca si-o doreste este mult mai aproape decat si-ar fi inchipuit careva. Pentru ca, da!, se pare ca Andreea este gravida, apropiata ei dezvaluindu-ne sub protectia anonimatului ca bruneta ar fi insarcinata in cinci saptamani. ”A aflat de curand ca este insarcinata, si ea si iubitul ei, Daniel, par sa fie foarte fericiti din acest motiv”, ne-a precizat amica vedetei.

Contactata de Spynews.ro, Andreea nu a negat informatia. ”De unde stiti asta?” a fost singura curiozitate a focoasei brunete care, de cateva luni, simte cu adevarat ca are langa ea un barbat alaturi de care isi poate intemeia o familie.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro