Carmen – Living The Moment (single nou si videoclip)

A scos hit dupa hit si nu se opreste aici! Dupa „Domino”, „S.O.S” si „Sah mat”, Carmen traieste din plin momentul succesului. Si lanseaza azi un nou single insotit de videoclip: „Living the moment”, in colaborare cu HaHaHa Production, o balada in limba engleza, despre care artista spune ca este piesa ei de suflet.
carmen
Regia clipului poarta semnatura Trandafilm. De la adolescenta rebela din „Domino”, Carmen suprinde acum cu o imagine feminina.
In noul single, Carmen vorbeste despre viata, dorinte, frici, sperante si realizari. Dar care este insa cea mai mare dorinta a lui Carmen? Si cea mai mare frica? Ne spune chiar ea!

loading...

„Cea mai mare dorinta pe care o am este sa-mi implinesc toate visele. Nu mi-e frica decat de esec! „Living the moment” este piesa mea de suflet, are un mesaj pozitiv, te indeamna sa crezi in visele tale orice ar fi. Fiecare dintre noi avem idealuri, vise, sperante, pe care dorim sa le realizam mai devreme sau mai tarziu. Nu trebuie sa-ti fie niciodata frica sa fii tu! Prin tot ceea ce faci, sa nu-ti fie frica sa arati ceea ce esti!”, spune Carmen.

„Cel mai frumos moment din viata mea a fost lansarea piesei „Domino”. A fost un pas important in cariera muzicala pe care vreau sa o construiesc, practic debutul meu in muzica. Sper ca am pasit cu dreptul! De atunci a inceput o nebunie frumoasa in viata mea si mi-am dat seama ca atunci cand iti doresti ceva din tot sufletul orice este posibil si se poate indeplini. „Living the moment” ma reprezinta in totalitate”, spune Carmen.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro