Ce fel de sefa e Andra si cum se poarta cu angajatii sai! Un om din echipa cantaretei a dat totul „din casa”! Afla despre cine e vorba

Are mii de fani, milioane de oameni ii asculta piesele si i le fredoneaza, iar in luna septembrie a fost desemnata cea mai iubita artista din Romania, categorie unde s-a duelat cu Delia si Andreea Banica.
andra
Este vorba despre Andra (29 de ani), sotia lui Catalin Maruta si, cel mai probabil, singura artista de la noi care nu are niciun dusman si este iubita deopotriva de toti colegii.
Curiosi sa aflam daca imaginea sa fara pata, curata si impecabila este la fel si in realitate am stat de vorba cu o persoana din echipa ei. Mai exact cu Irina Tanase, o fosta concurenta de la “Vocea Romaniei”, care a facut parte din echipa lui Horia Brenciu si a continuat sa lucreze cu acesta si dupa show.

loading...
Curios este faptul ca din “ograda” tinerelor talente slefuite de Brenciu, Irina Tanase a ajuns sa fie cooptata ca backing vocals si sa faca parte din echipa Andrei.

“In prezent sunt membru in echipa Andrei. Avem foarte mult de lucru. Andra chiar nu are rol de sefa. Bine, ea are autoritate ca orice om care munceste mult si vrea sa isi atinga telurile propuse. Eu nu stiu cum are ea timp de copii, de sot, de cariera, de shooting-uri si de concerte si de absolut orice. Andra este un om extraordinar. Ma si emotionez cand vorbesc despre ea. Este un om pe care eu il respect foarte mult, pe care o respect ca si femeie, ii admir copiii, familia. O iubesc cu totul! Mi-e cald si bine la Andra”, a spus fosta concurenta de la „Vocea Romaniei”.

Prezenta zilele trecute la lansarea Academiei de make-up a Georgianei Codinca, Irina a facut „radiografia” sefei sale. ”Andra are un feeling special. Te simte din privire, din fiecare miscare ea simte daca esti binedispus sau ai vreo suparare, prin firea ei carismatica te incarci cu energia ei pozitiva si uiti de absolut orice. Andra este fantastica, este The Boss!”, a conchis Irina.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro