Fiica cea mare a Anamariei Prodan si-a luat permisul de conducere! Ce masina a primit cadou Sarah!

Anamaria Prodan are emotii pentru fiica cea mare, care a ajuns la varsta majoratului si a reusit sa-si ia permisul de conducere!
anamaria prodan si reghe
Momentul a fost marcat asa cum se cuvine, prin achizitia unei masini cu care proaspata soferita sa se deplaseze prin jungla din trafic.

loading...
Si cum sexy-impresara s-a gandit in primul rand la siguranta fiicei sale a ales sa-i cumpere o masina de dimensiuni mari, un „tanculet” pe patru roti care sa iasa victorios din orice fel de confruntare.

Candidatul perfect la dorintele Anei Maria Prodan a fost un SUV clasic american, 4X4, care in Europa se vinde cu aproximativ 50.000 de euro, in functie de dotari. Mandra de asa cadou de lux, fiica Anei, Sarah, a pozat fericita de „la inaltime”, din cabina bolidului.

„Gata a crescut si copilul nr 2 SARAH!!! Conduce si ea!!! LOVE YOU Sarah!!!” a scris Prodanca mandra, pe contul de pe reteaua de socializare.

Amicii virtuali s-au intrecut, imediat, in urari „Felicitari Sara! Sa-l stapanesti sanatoasa si fara incidente !” a felicitat-o o prietena.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro