Lora a scris mesajul la ceas de seara. Prietenii au reactionat imediat: „Esti insarcinata?”

Lora i-a lasat pe prietenii sai virtuali fara replica. Daca pana acum ea a evitat sa mai vorbeasca despre viata ei intima si nu a mai dat niciun detaliu concret despre un actual iubit, de aceasta data, cantareata a surprins total cu ultimul sau mesaj.
Doddy Lora
Lora a postat in urma cu putin timp un mesaj care i-a lasat pe fanii sai sa creada ca ar fi insarcinata.

loading...
„Ei bine, e oficial!!! Am vesti minunate, o surpriza extraordinara, chiar si pentru mine! Sunt in asteptarea unei minunate fiinte un pic mai mult de 6 saptamani!!! De asemenea si eu sunt foarte socata, dar fericita, aproape nu pot sa cred. Am atat de multe sentimente amestecate, un amestec de anxietate, nervozitate, bucurie. Suntem cu adevarat intr-o dulce asteptare. Initial nu am dorit sa o scriu aici, pe Facebook, dar cum voi imi sunteti prieteni, am decis sa o fac oficial. Sunt entuziasmata!!! Cine dintre toti cei care ma cunosc si-ar fi imaginat asta?!?” a scris Lora pe facebook.
Cei care nu au citit mesajul pana la final s-au grabit sa o felicite, insa, ulterior, au avut parte de o surpriza,
„Dar uite ca da, asteptam, asteptam sosirea lui Mos Craciun. In doar 6 saptamani!!! Ho ho ho !!!” a adaugat Lora, pe pagina sa de socializare.
Prietenii sai virtuali au reactionat imediat si i-au scris mesaje cantaretei.
„Am crezut ca vorbesti de un copil,” i-a scris un utilizator, in dreptul mesajului.
„Credeam ca esti insarcinata,” i-a mai spus cineva.
Din pacate, admiratorii sai au fost dezamagiti cand au citit postare pana la capat, pentru ca au aflat ca de fapt Lora este in asteptarea lui Mos Craciun.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro