Mantea, miscari periculoase din fund, la cumparaturi! S-a aplecat de i-a zapacit pe toti din jur, desi avea o fusta pan’ la… Imagini de infarct cu mamica Andreea

Andreea Mantea a facut spectacol, ieri, in fata unui magazin din Capitala! A fost sa isi cumpere scaunel de masina pentru fiul ei, David, dar a oferit un spectacol de zile mari.
andreea-mantea 2
Andreea Mantea arata fabulos, desi are acasa un baietel de numai 6 luni. Frumoasa mamica a slabit incredibil dupa nastere, parand chiar mai slaba decat inainte sa ramana gravida.

loading...
Bine, socul urias a fost la doar o saptamana dupa nastere, cand bruneta a afisat o silueta de WOW si picioare de gazela, cocotate pe tocuri cui!

Ieri, frumoasa prezentatoare tv a fost surprinsa intr-o ipostaza demna de filmele pentru adulti. S-a dus la un magazin din Militari ca sa isi cumpere scaunel nou pentru masina, destinat fiului ei, David. Nu de alta, dar micutul a crescut si are nevoie de un alt tip de scaunel pe care sa calatoreasca in automobil.Ca atare, Andreea a mers la cumparaturi si, dupa ce a umplut un ditamai cosul de supermarket cu produse pentru bebelusi, ajutata de un angajat al magazinului, a mers la masina sa isi aseze produsele in portbagaj si sa monteze noua achizitie pe bancheta din spate.

Ei, de aici a inceput spectacolul absolut. Andreea era imbracata intr-o fustita scurta pana la fund si, pe deasupra, un paltonas cu volane, la fel de scurtut. Asa ca angajatului i-a fost tare greu sa se concentreze asupra cumparaturilor si nu asupra picioarelor sexy ale vedetei tv! Iar cand bruneta, saritoare de fel, a vrut sa il si ajute pe barbat la demontat, carat, aranjat si montat, au urmat niste aplecari si „craciri” periculoase, care, din fericire, nu au scapat paparazzilor .

Dupa sirul de masini format in spatele bolidului Andreei Mantea, se pare ca nici soferii din preajma nu au dorit sa rateze spectacolul gratuit oferit de diva!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro