Nunta anului in showbiz! Am aflat planul secret al lui Speak

Adelina Pestritu are o relatie perfecta, daca e se luam dupa pozele pe care le posteaza pe Facebook. Vedeta Tv este fericita langa Speak, care se gandeste tot mai serios sa o ceara de sotie.
adelina si speak
Vedeta TV ar trebui sa se pregateasca sufleteste, deoarece partenerul ei de viata, cu care s-a si mutat de cateva luni impreuna, vrea sa-i devina sot. Speak si Adeina sunt impreuna de aproape doi ani, si-au cunoscut familiile, iar urmatorul pas este sa se cunune in fata lui Dumnezeu, dar si la Primarie.

loading...
Adelina Pestritu este pe cale sa devina mireasa, iar nunta este posibil sa aiba loc intr-un an, deoarece Speak este gata sa o ceara de nevasta. Deocamdata, cantaretul se orienteaza in privinta inelului, deoarece nu vrea sa dea gres.

Artistul vrea sa-i ofere iubitei lui o bijuterie pe care sa o poarte toata viata. „Speak este foarte indragostit ed Adelina, iar in viziunea lui este femeia perfecta. Si Adelina il iubeste, nu pleaca fara el, il ia peste tot. El este barbatul pe care l-a asteptat. Asa spun toti, iar Speak crede ca Ade este jumatatea lui.”, a declarat un apropiat al celor doi.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro