Amna & KLYDE – Un Craciun fericit (piesa noua si videoclip)

Craciunul se apropie cu pasi repezi, mirosul de cozonaci proaspat scosi din cuptor ne inunda simturile inca de acum si deja incepem visam cu ochii deschisi la dimineata de 25 decembrie cand dam iama sub brad sa vedem ce surprize ne-a adus Mosul.

Amna si KLYDE au ales sa ne ofere in dar un frumos cantec de sarbatori, „Un Craciun Fericit”.Cei doi artisti ne amintesc prin acest nou single, „Un Craciun Fericit”, ca cele mai frumoase sarbatori sunt cele petrecute alaturi de cei dragi, iubirea neconditionata fiind cel mai de pret cadou pe care il putem primi.

loading...
Si, la fel cum Mos Craciun se bazeaza pe ajutorul de nadejde al elfilor sai, Amna si KLYDE au avut parte de un sprijin pe masura la filmarile clipului „Un Craciun Fericit”: pe catelul Yoyo.

Filmarile au fost un adevarat prilej de distractie pentru artisti si pentru echipa de filmare, atmosfera fiind dominata de rasete si voie bune, ceea ce se poate vedea si in scenele filmate.

Amna si KLYDE le transmit ascultatorilor un mesaj din suflet: „Vrem sa le uram tuturor celor care ne asculta noua piesa sa aiba parte de sarbatori fericite si sa petreaca cat mai mult timp cu familia si persoanele apropiate! Sa primeasca cat mai multe cadouri si sa manance cat mai multe prajituri!”

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro