ISTERIE in randul adolescentilor! Justin Bieber, in Romania!

Justin Bieber este unul dintre cei mai cunoscuti artisti mondiali si probabil unul dintre cei mai ceruti muzicieni in Romania ultimilor ani. Dorinta adolescentelor a fost ascultata, iar tanarul ar putea ajunge in tara mai curand decat sperau.
Justin Bieber
Celebrul cantaret canadian Justin Bieber a ajuns cel mai cerut cantaret care sa concerteze in Romania. Visul fanilor si fanelor lui Bieber este pe cale de a se indeplini, dupa ce un blogger roman a aruncat bomba in mediul virtual. Cel mai probabil, Justin Bieber va veni in tara noastra in ultima parte a anului 2016 sau la inceputul lui 2017. Potrivit sursei, se pare ca nu este nimic stabilit, negocierile fiind inca in toi. Se pare ca se cunoaste locatia, concertul va avea loc pe Arena Nationala.

loading...
Justin Bieber a ajuns la 21 de ani si a devenit celebru la varsta de doar 13 ani, cand si-a inceput cariera pe Youtube. Bieber e singurul cantaret care are toate cantecele de pe un album in topul U.S Hot 100. Acesta interpreteaza melodii precum „Love me like you do”, „Baby”, „As long as you love me”, „Confident”, „Never say never”, „One time”, „One less lonely girl”, „Somebody to love”, „All i want for Christmas is you”.

Sursa: grgo.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro