Majorat cu lacrimi, bani si diamante pentru Carmen! Adrian Minune si sotia lui, i-au organizat fiicei lor o petrecere mare cat o nunta

Oficial, Carmen, fata lui Adrian Minune, poate sa faca ce pofteste, caci are deja 18 ani si mai mult, tatal ei tot o iubeste! Acesta i-a organizat fiicei sale sambata noaptea o petrecere mare la un salon de fite din Bucuresti.
carmen
Circa 200 de invitati au petrecut in cel mai luxos si extravagant mod cu putinta la un salon de pe malul Lacului Tei. Inca de la primele ore ale serii invitatii au blocat ore in sir strada, cu limuzinele care nu mai aveau loc in parcarea localului, iar in numai o ora salonul cel mai scump din stabiliment s-a umplut cu invitatii sarbatoritei si ai celebrului ei tata. Pepe a dat tonul distractiei care a tinut pana la primele ore ale diminetii.

loading...
Au urmat Adi Cristescu, Margherita si Viorica de la Clejani, Bambi, Jimmi Dub, Ioana, frumoasa fiica a lui Madalin Voicu, dar si majoritatea colegilor de breasla ai lui Adrian, care s-au bucurat de imensul tort terasat de peste 2,5 metri inaltime. Mama sarbatoritei, Cati Simionescu, “doamna de fier” a familiei, cea care a organizat in amanunt petrecerea, si-a schimbat toata seara machiajul din cauza lacrimilor si emotiilor, spre deosebire de Adrian, care a oficiat sobru rolul de gazda. Omul surprizelor, Adrian i-a daruit mostenitoarei sale un diamant veritabil in aplauzele multimii.

“Tu sa stii ca, dincolo de acest cadou, tu esti diamantul meu!”, a exclamat tatal emotionat. Petrecerea a fost animata de un invitat special, un percutionist venit din Dubai, alaturi de care a urcat pe scena si Carmen.
Invitatii au inceput sa arunce imediat cu euro, dolari si sute de lei pe scena, semn ca momentul artistic le-a mers la suflet. Pentru invitatii cu gusturi culinare traditionale, Adrian a pregatit un meniu “old school”, cu multi purcelusi de lapte, vitei la protap si prepelite, pe terasa, chiar pe malul lacului. Petrecerea i-a facut si pe corporatistii care se distrau in saloanele invecinate sa vina si sa se uite ca la spectacol la distractia tinerei cantarete.

Carmen a primit o camera plina de cadouri si flori cat sa umple un camion. Petrecerea s-a incheiat la primele ore ale diminetii, cand familia Minune a plecat spre vila din Stefanesti.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro