Nu o sa-ti vina sa crezi cum a aparut Ana Maria Mocanu la un eveniment monden! Era plina de…

Focoasa roscata a fost prezenta la Gala premiilor Antena Stars, unde a purtat o rochie foarte sexy. Ana a reusit sa intoarca privirile tuturor celor prezenti la eveniment, dar nu pentru ca arata foarte bine, ci pentru ca era plina de cosuri.
anamaria mocanu
Asistenta TV a participat, alaturi de colegele de breasla, la una dintre cele mai asteptate decernari de premii ale sfarsitului de an, la Antena Stars. Ea a purtat o rochie neagra, lunga, cu spatele gol si cu un decolteu adanc, care ii scotea in evidenta bustul generos.

loading...
Aparitia Anei Mocanu a fost una destul de cuminte, daca ne gandim ca de cele mai multe ori apare mai mult dezbracata decat imbracata atat la emisiunea la care este asistenta, cat si atunci cand iese cu prietenii.

De aceasta data, Anei Maria Mocanu i-a scapat un detaliu foarte important: cosurile! Se pare ca vedeta ori are probleme hormonale, ori mersul la solar nu-i face bine. Atat pe fata, cat si pe spate, roscata era plina de cosuri, care se vedeau chiar daca stratul de fond de tend era destul de gros.

Desi se vedea clar ca incerca sa ascunda acest lucru, era imposibil sa nu observi detaliul jenant. A incercat chiar sa adopte o coafura care sa-i acopere spatele, dar si o parte din fata insa totul a fost in zadar. Cosurile erau foarte vizibile si greu de ascuns.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro