Simona Halep, sufletul petrecerii! A dansat toata noaptea si a dat dedicatii peste dedicatii! Imagini FABULOASE

Petrecerea la care a luat parte Simona Halep a fost una cu adevarat ”incinsa”, nr 2 ATP dovedind ca stie sa danseze si sa se distreze la fel de bine pe cat se pricepe la tenis.
simona halep
In urma cu aproape doi ani, Simona a fost prezenta la o petrecere de pomina organizata de primarul orasului Busteni, alaturi de alte nume de top ale Romaniei, printre care Ilie Nastase, profesorul Ioan Lascar, Marcel Pavel, Sandra Izbasa sau naistul Nicolae Voiculet. Iar in asemenea companie, Simona Halep s-a incins la o petrecere pe cinste.

loading...
Acompaniata de un acordeonist autentic, coborat parca dintr-o Romanie a carciumioarelor desprinse dintr-o epoca demult apusa, Simona a dat friu liber distractiei, dovedind ca stie foarte bine versurile pieselor populare. A fost sustinuta inclusiv de tatal ei, Stere si de cantaretul ei favorit, Marcel Pavel.
De pilda, la momentul melodiei aromane, „La musata armana” Stere a fost in elementul lui. A cantat-o magistral, fiind aplaudat la scena deschisa. Pe parcursul petrecereii, chiar daca Simona a tot butonat telefonul mobil, a stiut sa reactioneze de fiecare data la piesele care-i placeau in mod deosebit, iar la un moment dat a dansat de mama focului, dovedind ca stie perfect pasii complicati ai jocului aroman.

Sarea si piperul petrecerii au fost date de versurile compuse pe loc de acordeonistul Iulian de la Ciocanesti. Vestitul lautar i-a „uns” pe fiecare cu cate-o dedicatie de inima albastra.

„Sunt un tata fericit, azi stiu pentru ce-am muncit/ Simona mai ai un frate ce pleaca la Cincinnati”, au fost versurile dedicate Simonei. Apoi, “mustaciosul” de la Ciocanesti i-a servit ”una” de buna dispozitie si lui Ilie Nastase. Evident, tot in versuri: ”Ilie a fost un zmeu/ A fost rege la fileu”.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro