Situatie neasteptata la sfarsit de an in showbiz! Dan Bittman si sotul Cristinei Spatar impart aceeasi femeie!

Alin Ionescu, sotul Cristinei Spatar, isi insala sotia cu o blonda pe nume Beatrice N. Multe femei roiesc in jurul omului de afaceri, insa acesta se remarca cu o blonda, nimeni alta, decat iubita lui Dan Bittman.
dan bittman
Despre Alin Ionescu s-a tot speculat ca isi inseala sotia, insa, de fiecare data cand a fost intrebata daca divorteaza, Cristina a declarat ca totul merge bine intre ea si sotul ei si ca nici nu se pune problema unui divort.

loading...
Paparazzi revistei Ciao l-au pozat pe Alin Ionescu, intr-o seara si noapte de vineri, intr-un local exclusivist din Bucuresti, la Uanderful, ai carui proprietari sunt fratii Popescu, care au si cluburile Fratelli.

Alin si Beatrice au ajuns la local in jurul orei 20:00 si au plecat pe la ora 23:00. Alaturi de acestia mai erau Radu Francu, un prieten de-al lui Alin si o bruneta inalta, prietena cu Beatrice.

Bittman se afla volanul frumosului sau Mercedes SUV, iar blonda coborase in strada pe a-l vedea, mangaind-ul pe fata, mai exact pe pometi.

Versiunea oficiala a cantaretului despre cum a intalnit-o pe Beatrice este ca s-au cunoscut atunci cand el a dus- o cu masina de la Bucuresti la Constanta. Bittman povesteste ca blonda, impreuna cu o prietena de-a ei faceau autostopul si ca el le-a luat in masina.

La scurt timp dupa acest episod, CANCAN.RO a publicat fotografii cu Bittman si Beatrice la un restaurant din Bucuresti, doar ei doi, iar de acolo au plecat spre casa cu masina lui.

O versiune neoficiala a acestei aventuri este ca Bittman si Beatrice se cunosc din luna august, insa nu de la pretinsul autostop, ci de la clinica stomatologica unde ea lucreaza si ca obisnuiesc sa-si dea intalnire intr-un apartament din Vatra Luminoasa.

Se pare ca frumoasa blonda nu pierde timpul, aceasta intalnindu-se si cu Alin Ionescu, atunci cand nu este cu Bittman.Alin, impreuna cu prietenul sau, Francu au fost cei care au iesit primii din localul Uanderful, iar fetele au iesit dupa vreo 30 de secunde. Beatrice s-a urcat in fata alaturi de Alin, prietena blondei urcandu-se in spate, iar Francu a plecat singur cu masina lui.

Cei patru s-au intalnit la Nuba, unde s-au distrat pana la 04:00 dimineata. De la Nuba, gasca s-a mutat la Loft, unde au asteptat circa 20 de minute in fata localului sa poata intra, insa nu au stat decat o ora.Pentru ca bause, Alin a aranjat la plecare cu un sofer de taxi sa ii conduca autoturismul. Insotit de Beatrice, cei doi au plecat spre un apartament din Pipera, unde au ramas pana la amiaza, ora 12:00.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro