Surpriza uriasa pe care a avut-o Adelina Pestritu cand a desfacut cadoul de Mos Nicolae!

Adelina Pestritu a fost extrem de surprinsa atunci cand si-a vazut darurile primite de la Mos Nicolae! Prezentatoarea de la WOWbiz a constatat ca primise acelasi cadou pe care i-l facuse si ea lui Speak cu aceeasi ocazie!
adelina pestritu 2
Adelina s-a amuzat copios in dimineata in care a venit Mos Nicolae! Frumoasa bruneta avea printre daruri o pereche de adidasi, trasi la indigo cu cei ai iubitului sau.

loading...
“A fost o mare surpriza pentru mine atunci cand eu si Speak ne-am deschis in acelasi timp cadourile. Fara sa stim ce se intampla si fara sa ne vorbim vreo secunda, in cutii am gasit fiecare adidasi de la aceeasi firma, culmea acelasi model, doar ca, fireste, unii erau de la barbatii, iar altii – de la femei. Amandoi ni i-am dorit si ne-am exprimat dorinta sa ii achizitionam, insa nu ne-am fi gandit niciodata ca ii vom avea in acelasi timp. A fost frumos”, a declarat Pestrita pentru WOWbiz.ro.

Pe langa incaltaminte, vedeta de la Kanal D, a mai gasit si altceva in ghetute. “Mosul a fost generos anul acesta si mi-a mai adus multe dulciuri, pe care am putut sa le mananc. Doar am 50 de kilograme, asa ca imi permit sa fac un exces alimentar”, a mai spus bruneta.

Adelina a fost Mos Nicolae si pentru Nobby. “I-am cumparat o geaca army, insa catelusa mea este acum foarte abatuta. Nu s-a bucurat deloc de cadou, pentru ca nu suporta sa stea imbracata si mai are si gluga la tinuta. Asta chiar e o problema pentru ea! Totusi, este iarna si trebuie sa o protejez. In plus, i-am pus la daruri si recompense… alimentare, asa, ca sa ii mai treaca supararea”, a conchis, amuzata, vedeta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro