Tatal Deliei Matache a coborat dupa trei ani de pe Muntele Athos! Cum arata barbatul

Tatal Deliei Matache s-a intors acasa, dupa trei ani in care a stat cu calugarii pe Muntele Athos. Barbatul a dorit sa fie alaturi de familia lui de Sarbatori.
delia 4
Intors din Grecia, dupa o perioada de trei ani in care a stat alaturi de calugarii de pe Muntele Athos, tatal Deliei Matache s-a intors acasa sa petreaca sarbatorile de iarna impreuna cu familia lui.

Pentru cei care nu il cunosc pe tatal vedetei, pot avea un adevarat soc, deoarece barbatul afiseaza look-ul unui adevarat preot, lasandu-si parul si barba sa creasca.

loading...
Barbatul a petrecut mai bine de 10 ani despartit de sotia sa, departe de cele doua fiice ale sale, si 3 ani pe Muntele Athos unde se afla in proces de calugarit.

Cantareata a postat cateva poze pe un site de socializare, unde apare impreuna cu sora sa si tatal acestora, cei trei par foarte fericiti de aceasta reintalnire.

Cantareata Delia Matache este primul artist din Romania care lanseaza un clip pentru persoanele cu deficit de auz. Artista urmeaza sa scoata o noua melodie, Gura ta, care va fi inteleasa si de persoanele surdo-mute.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro