2016 a inceput sub zodia mortii. DOLIU IN MUZICA! Una dintre cele mai iubite cantarete din lume a murit pe patul de spital

Cantareata R&B Natalie Cole, fiica celebrului muzician Nat King Cole, a murit la varsta de 65 de ani, potrivit relatarilor din presa americana, informeaza Reuters.
rip dead a murit
Natalie Cole a murit din cauza unei insuficiente cardiace congestive, ca urmare a complicatiilor aparute dupa ce artista americana, care a fost diagnosticata in anul 2008 cu hepatita C, a fost supusa unui transplant renal, conform site-ului TMZ.

loading...
Cantareata a murit joi noaptea, la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, potrivit variety.com, care citeaza Associated Press. Din cauza problemelor de sanatate, Natalie Cole isi anulase recent o serie de concerte, inclusiv show-ul de Anul Nou. „Natalie a dus o lupta apriga si curajoasa, murind asa cum a trait… cu demnitate, tarie si onoare. Ne va fi foarte dor de mama si sora noastra iubita si amintirea sa va ramane vesnic in sufletele noastre”, au spus fiul artistei, Robert Yancy, si surorile cantaretei, Timolin si Casey Cole, intr-o declaratie de presa, citata de Associated Press.

Fiica lui Nat King Cole a fost supusa unui transplant renal care i-a salvat viata in 2009, primind un rinichi de la o tanara femeie din El Salvador, care a murit in timpul nasterii. Cantareata si-a revenit dupa operatia suferita si, ulterior, a inregistrat un intreg album in limba spaniola pe care i l-a dedicat femeii hispanice care i-a donat un rinichi, salvandu-i astfel viata.

Natalie Cole a castigat noua premii Grammy pe parcursul carierei sale de 30 de ani in jazz, pop si R&B. Cele mai cunoscute albume ale artistei sunt „Everlasting” si „Unforgettable…With Love”, care include o piesa in duet cu tatal ei, realizata cu ajutorul tehnologiei digitale.

Natalie Cole a vorbit despre dependenta ei de cocaina, heroina si alcool in autobiografia pe care a publicat-o in 2000, „Angel on My Shoulder”. Artista, al carei tata a murit de cancer pulmonar in 1965, cand ea avea doar 15 ani, a reusit sa scape de dependenta de droguri cu ajutorul unui tratament de dezintoxicare, in 1980.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro