Cristina Spatar, lovitura dura pentru sotul ei! Cum i-a dat peste nas artista partenerului ei de viata chiar in seara de Revelion

Cristina Spatar si-a sfidat sotul de Revelion! Acuzata de mai multe ori ca nu ea este cea care aduce banii in casa, ci Alin Ionescu, artista a castigat o mica avere la trecerea dintre ani!
cristina spatar
Anul trecut a fost unul foarte greu pentru Cristina Spatar. De cand a fost eliberat din Arestul Politiei Capitalei, barbatul sau a fost vazut, timp de sase luni, numai in compania reprezentantelor sexului frumos, iar ea a fost pusa pe planul secund. Mai mult, sotul i-a reprosat, in disputele lor verbale, ca el este cel care aduce banii in casa, in concluzie, este si cel care are si ultimul cuvant.

loading...
Lucrurile acestea au afectat-o pe Cristina, care a plans mult de suparare! A renuntat la iesirile cu prietenii si a preferat sa se ocupe de cei doi copii. Insa, s-a si apucat serios de muzica, meseria care, de altfel, a si consacrat-o in showbiz. Initial, a scos un album de muzica populara, apoi, a inceput sa mearga la concerte. E adevarat, nu pe sume imense, dar importante pentru a se intretine.

Surse din preajma ei sustin ca asa s-a intamplat si de Revelion, cand, a strans banuti buni din prestatiile sale. “Cristina Spatar este orgolioasa si, totodata, puternica, in ciuda firii ei… emotive. A decis ca este vremea sa se axeze pe cariera si, de Anul Nou, a cantat dumnezeieste la Poiana Brasov, la un hotel de fite. A avut patru show-uri spectaculoase, in urma carora s-a ales cu 10.000 de euro! Bani nu gluma”, au dezvaluit apropiatele vedetei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro