Dorian Popa si Claudia, intr-o fotografie pe placul fanilor. Cum a reusit iubita artistului sa impresioneze

Dorian Popa si Claudia formeaza unul dintre cele indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar fanii sunt incantati atunci cand artistul publica pe retelele de socializare imagini in care apare alaturi de iubita sa.
dorian popa
Dorian Popa se bucura de sustinerea a numerosi prieteni virtuali, dornici sa afle cat mai multe detalii despre activitatea sa. Artistul mentine o frumoasa legatura cu acestia prin intermediul retelelor de socializare, acolo unde publica fotografii realizate in concerte, in sala de antrenamente sau la diferite evenimente unde merge insotit de iubita sa.

loading...
Recent, Dorian s-a fotografiat alaturi de Claudia, iar selfie-ul postat pe Facebook a facut deliciul fanilor. Sustinatorii cantaretului s-au grabit sa il complimenteze si sa ii laude iubita. Cei doi se potrivesc de minune, iar Claudia este fara urma de indoiala o femeie foarte frumoasa, care impresioneaza la fiecare aparitie.

Imaginea postata de Dorian Popa a strans peste 12 000 de like-uri, iar comentariile nu s-au lasat nici ele prea mult asteptate.

dupa munca si relaxare.. La Multi Ani Maria Cocarcea!!noapte buna lume #suntetipupati

Posted by Dorian Popa on Tuesday, December 29, 2015


sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro