Emrah Is & RaMONA – In The Club (piesa noua)

RaMona revine in atentia publicului si lanseaza un nou single, „In the club”, o piesa in colaborare cu Emrah ??, un Dj talentat din Turcia.
ramona
„In the club” a intrat inca din prima zi a lansarii direct pe locul #26 in ITunes Chart, fiind o melodie ritmata, energica ce se poate asculta deja in cluburile si radiourile din Turcia, cum ar fi: Number One FM, Pal Station, Metro FM, Kral World sau Radio Mydonose.

loading...
„Sunt foarte entuziasmata de aceasta colaborare si de rezultatul care a iesit in final! 🙂 Ne stim de cativa ani. Ne-am cunoscut in Vietnam, unde fiecare dintre noi trebuia sa sustina un concert, iar de atunci am pastrat legatura. Emrah a venit cu ideea unei colaborari, mi-a trimis piesa si in momentul in care am ascultat-o, ritmul ei dinamic cu influente orientale care pur si simplu te ridica la dans, m-a surprins placut, iar inspiratia a venit de la sine.
Sper ca noul single „In the club” sa fie pe placul publicului si sa aiba un efect pozitiv si optimist asupra ascultatorilor! :)”, declara frumoasa artista.

Piesa „In the club” este compusa de Emrah ?? si RaMona, mixajul si masterul a fost facut de Tom Fall in Olanda si beneficiaza de un lyric video realizat de cei de la Gentlemen Visuals.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro