I-a zapacit pe americani cu fundul ei! Bianca Dragusanu a facut senzatie in vacanta, la piscina

Bianca Dragusanu radiaza de fericire de cand si-a reluat relatia cu Victor Slav care merge la fel de bine ca inceput. Nu e de mirare, mai ales ca cei doi au reusit sa-si rezolve toate problemele si acum sunt de nedespartit.
Bianca Dragusanu
Cei doi indragostiti au plecat la inceputul acestui an intr-o binemeritata vacanta in SUA, dupa un 2015 plin de eforturi si suspine. In cea mai recenta imagine de pe Facebook, Bianca apare imbracata intr-un costum de baie extrem de sexy, langa o piscina.

loading...
Fotografia, care a strans peste 6000 de like-uri in mai putin de 24 de ore, este facuta de Victor, avand in vedere ca numele lui apare langa aceasta.

O excursie in indepartata America nu este una foarte ieftina, ba chiar dimpotriva, cu atat mai mult cu cat New-York-ul este una dintre capitalele modei mondiale.

Asa ca, pentru a fi siguri ca se vor simti bine si ca nu vor face rabat, Victor a decis ca este cazul sa bage mana adand in economiile facute in ultima vreme si sa ii faca o mare bucurie iubitei sale. Suma vehiculata, conform surselor noastre, pe care o au la dispozitiei cei doi indragostiti se ridica la vreo 20.000 de euro pentru cateva zile de distractie si amor nebun la New-York.
Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat, in urma cu peste un an de zile. Au avut o relatie tumultoasa, dar au decis sa mai dea o sansa iubirii lor, iar acum sunt de nedespartit.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro