In pericol sa si-o ia pe coaja? Dezvaluiri CUTREMURATOARE despre noul iubit al Nicoletei Nuca!

Nicoleta Nuca, desi nu a vorbit inca despre relatia pe care o are, pare sa fie mai indragostita ca niciodata. Iar ”alesul” ei este un tanar, Darius Stanese, un ”rasfatat” la showbiz-ului, dar care se poate lauda cu ”antecedente” cutremuratoare cand vine vorba de femei, fosta lui iubita povestindu-ne cosmarul prin care a trecut timp de doi ani.
cabron nicoleta nuca
Elena, cunoscuta in lumea muzicii cu numele de Rhya, credea ca si-a gasit sufletul pereche. Era Darius, un tanar atragator, priceput cand vine vorba de frumusetea femeilor si care a facut-o sa se indragosteasca nebuneste de el. Dar, relatia care incepuse ca o pasiune arzatoare, s-a transformat rapid intr-un cosmar cum nu a crezut ca va avea nici in cele mai negre vise.

loading...
”Am inceput sa merg cu verisoara mea la sedinte de pensat, la el la salon. (…) Darius i-a cerut numarul meu de telefon verisoarei mele, intrucat voia sa se intalneasca cu mine, iar eu am acceptat ca ea sa ii dea numarul chiar daca initial aveam indoieli. Am inceput sa vorbim, ulterior acesta invitandu-ma in oras. Cand ne-am intalnit am inceput sa vorbim, sa ne cunoastem, iar Darius m-a invitat in mod repetat la el acasa. Din seara aceea ne-am vazut zilnic, ne-am mutat impreuna si totul era minunat! Aveam atentia dorita, un barbat frumos langa mine si eram alintata si rasfatata”, ne-a povestit Elena. Dar, recunoaste ea, acestea au fost singurele amintiri placute pe care le are despre Darius. Pentru ca, explica ea, lucrurile s-au degradat rapid.

”Problemele au inceput in momentul in care eu am iesit la un concurs de karaoke, undeva in Regie, iar el, neputand sa ajunga (nu mai tin minte exact motivele), a ramas acasa si m-a urmarit online. Eu am cantat cu un baiat melodia “Angels” a lui Robbie Williams, iar Darius a facut o criza de gelozie infernala si a bufnit intr-un plans din care nu l-am putut opri in momentul in care am ajuns acasa. Atunci nu m-a agresat fizic, ci doar verbal si apoi m-a dat afara din casa”, mai povesteste Elena.

Dar ea, parca fara sa inteleaga ”semnele”, a insistat si s-a intors la el. ”Din momentul acela mi-a spus ca trebuie sa fac eforturi sa isi recastige increderea in mine pentru ca el considera ceva deplasat faptul ca am cantat acea piesa cu un barbat si ca “ma uitam la acel barbat precum ma uitam la el”. De atunci, practic, totul s-a rupt, dar eu nu puteam renunta la Darius. Il iubeam, era totul pentru mine si imi doream sa fac intr-un fel ca sa ne fie bine. Incepusem sa ne certam foarte mult din tot felul de motive, prima data agresandu-ma fizic pentru ca am avut curajul sa ii spun ca nu sta cu mine de ziua mea de nastere si pierde vremea prin oras cu fostul lui PR. (…) De atunci lucrurile au luat o rezonanta destul de mare, Darius continuand sa dea in mine si sa imi spuna chiar si de fata cu mama lui ca nu regreta pentru ca l-am adus la disperare si ca efectiv nu mai gandeste cand vede cat sunt de proasta. Darius nu suporta sa ii reprosezi nimic”, mai spune, aproape plangand, artista.

Iar haosul s-a declansat abia dupa, el avand grija sa o bata atat de tare incat sa fie nevoita sa ajunga pe masa de operatie, ”episodul” avand loc la Constanta. ”Am intrat in camera, unde Darius dormea deja. M-am pus in pat, el s-a trezit si a inceput efectiv sa stearga podelele cu mine. M-a batut, m-a scuipat, m-a tras de par, apoi eu am incercat sa ies din camera, iar el mi-a dat o palma peste urechea stanga, unde s-a format vid si mi-a spart timpanul. Am cazut in genunchi peste masa din camera, iar un ciob in urma paharelor sparte mi-a intrat in genunchi, unde am ramas cu semne. Era sange peste tot in camera: pe pereti, pe jos, pe asternuturi, eu plangeam si voiam sa plec, dar nu m-a lasat, m-a luat in brate si ne-am culcat. A doua zi s-a comportat de parca nu s-a intamplat nimic, eu mergand acasa sa fac baie pe cap. Cand mi-a intrat apa in urechi, am zbierat si am inceput sa plang. Atunci am realizat ceea ce se intamplase de fapt: imi sparsese timpanul, nu mai auzeam deloc cu urechea stanga. Am fost la spital dupa o zi si jumatate, m-am internat, mi-au facut reconstructie de timpan, cei din spital si-au dat seama ca m-a agresat el, dar eu nu am vrut sa depun plangere si nu am vrut sa merg la IML”, a mai povestit Elena recunoscand, totodata, ca nici macar atunci nu l-a parasit.

Despartirea lor a avut totusi loc la scurt timp dupa aceea, Rhya renuntand la viata de femeie batuta dupa doi ani de chin. ”Imi amintesc un episod cum, de fata cu mama lui, mi-a spus ca ma insala si ca m-a inselat destul de mult pentru ca eu nu eram ce voia el. Ma saturasem de batai, injurii, scuipat, agresiuni de tot felul si umilinta de fata cu prietenii lui. Si am pus punct. Nu am suferit deloc pentru ca deja suferisem in astia 2 ani destul! Nu mai puteam! Dupa ce si-a luat lucrurile si se mutase de la mine ma simteam libera, capabila sa fac multe fara sa imi dicteze nimeni ce sa fac sau cum sa fac! A fost cea mai buna decizie pe care o puteam lua. Nu regret nimic altceva in afara de faptul ca nu am luat aceasta decizie mai devreme”, explica ea.

Nicoleta Nuca si Darius Stanese traiesc o poveste de dragoste, iar in ultima perioada au putut fi vazuti impreuna la diverse evenimente mondene, cei doi fiind, acum, plecati in Bali, intr-o vacanta care pare de vis. Cel putin la nivel declarativ…

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro