Incredibil! Mesajul Lorei pentru Doinita Oancea dupa ce a recunoscut ca i-a furat iubitul! „Ce scoate pe gura… „

Lora a recunoscut astazi ca are o relatie cu Ionut Ghenu, impresarul sau. De aici si pana la replici acide intre fostii prieteni nu a fost decat un pas.
lora
Dupa ce a recunoscut ca are o relatie cu Ionut Ghenu, Lora i-a transmis un mesaj si Doinitei Oancea, fosta sa prietena si fosta iubita a barbatului cu care artista are astazi o relatie.

Reporter: Avem parte de o nunta?

Lora: Suntem de cateva luni impreuna. Stai sa vedem daca o sa evolueze frumos relatia. Imi doresc sa fiu matura si cerebrala si nu vreau sa sar si sa dau verdicte daca nu este cazul. In momentul de fata este totul pentru mine. E foarte important ca am o persoana alaturi de mine alaturi de care pot construi. E minunat sa ai un om de genul asta langa tine sa nu ai impresia ca-i faci rau cu cariera ta.

loading...
Reporter: Care crezi ca va fi reactia Doinitei Oancea?

Lora: Habar nu am. Nu am cum sa ma tem vreodata de reactia ei. Fiecare ce scoate pe gura aia il reprezinta. Fiecare are propria realitate.

Lora si Doinita Oancea au facut parte din acelasi cerc de prieteni. Ionut Ghenu si Doinita pe de-o parte si Lora cu Dan Badea pe de alta mergeau impreuna in vacante. Dupa ce bruneta s-a despartit de impresar si relatia dintre Lora si Badea a inceput sa scartie. Gurile rele sustineau in acea perioada ca divortul dintre cei doi a avut la baza o noua poveste de dragostea cea dintre Lora si managerul sau.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro