Loredana Chivu, talharita in scara blocului! A fost batuta in ultimul hal! Uite cum arata acum! Are ochii invinetiti!

Loredana Chivu a avut parte de o experienta extrem de neplacuta dupa ce a venit de la o petrecere. Imediat cum a ajuns in scara blocului, un barbat masiv a atacat-o.
loredana chivu 2
Blondina a venit la WOWbiz pentru a povestit momentele cumplite prin care a trecut. „Am fost agresata in scara blocului. Ma intorceam aseara de la o petrecere, de la ziua de nastere a unui prieten. Se facuse 2-3 noaptea si n-am mai anuntat pe nimeni ca ajung acasa.

loading...
Am parcat masina, era liniste ca de obicei, dar cand am intrat in scara blocului a aparut un barbat in spatele meu si in cateva fractiuni de secunda m-a tras puternic de par de la spate, mi-a tras geanta si mi-a dat un pumn in ochi. M-am speriat extrem de tare. A vrut sa imi fure telefonul, geanta, ce aveam noi. Era un barbat la 30-40 de ani. Eu am inceput sa tip, dar nu m-a auzit nimeni. M-am gandit la lucruri mult mai grave, ca are cutit, ca ma violeaza. S-a speriat de tipete si a fugit, dar a reusit sa imi ia geanta. Aveam in ea 500 de euro, acte, parfumul, tot. Eu stau undeva in zona Brancoveanu.”, povestit Loredana Chivu la WOWbiz.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro