Neaga de luni bune ca sunt impreuna, dar acum pleaca doar ei intr-o vacanta

A trait o poveste de dragoste ca in filme, s-a casatorit, dar apoi vraja s-a rupt, iar divortul a fost iniment. Chiar daca nu s-a afisat la bratul niciunui barbat, in mod oficial, de la divortul cu Dan Badea, zvonurile cu privire la relatia dintre Lora si Ionut Ghenu nu au intarziat sa apara, iar legatura dintre ei este una din ce in ce mai puternica.
lora
Nu a dat niciodata curs speculatiilor care au aparut in presa, totul pana cand a recunoscut, in cadrul unei emisiuni, ca este indragostita, fara sa dea insa vreun alt detaliu. „Sunt indragostita, dar nu am o relatie. Asta este foarte ciudat. Sunt indragostita de o perosana care este indragostita de mine, dar nu avem o relatie. Sunt incurajata acum si eu, si persoana care este indragostita de mine, sa facem un urmator pas. Relatia care este…este. Am spus ca exista sentimente, ne intelegem foarte bine, este o relatie frumoasa”, a declarat Lora cu ceva timp in urma.

loading...
Chiar daca au sustinut sus si tare ca intre ei exista doar o relatie profesionala, Lora si Ionut Ghenu sunt de nedespartit si in timpul liber, iar vacantele lor nu pot fi unul fara celalalt. „Acum ne odihnim, acasa. Vacanta va urma in luna februarie, la schi, in Italia. Trebuie sa ne odihnim pentru a ne putea epuiza in concediu”, a spus Lora.

Laura Petrescu, cunoscuta sub numele de scena Lora, este una dintre cele mai indragite cantareate de la noi, reusind de-a lungul timpului, prin talentul si frumusetea ei sa castige admiratia fanilor. In viata personala a fost casatorita cu Dan Badea, insa mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord sa divorteze in 2014.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro