Ruby, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata! Cum arata artista abia trezita din somn in prima zi din anul 2016

Fara nici un fel de dubiu, Ruby este una dintre vedetele care, de cele mai multe ori, impresioneaza cu formele de invidiat pe care le are. Dar se pare ca, nu doar fotografiile in care apare dezbracata impresioneaza.
ruby 2
In prima zi a anului 2016, Ruby a postat o fotografie care a strand in mai putin de o ora de la publicare peste 3000 de like-uri si foarte multe complimente si aprecieri din partea fanilor. Artista apare in imagine in pat, abia trezita din somn.

loading...
Ana Claudia Grigore cunoscuta sub numele de scena Ruby este o cantareata care s-a facut cunoscuta cu melodiile „Stinge lumina”, „Touch Me” si „Turn Off the Lights”.

Ruby si-a ales numele de scena dupa un cantec al formatiei engleze Kaiser Chiefs. A sustinut primul ei concert intr-un club din Germania, devenind prima interpreta romana care s-a lansat in strainatate. Primul ei disc single, incadrat in genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes in Turcia.
In acelasi an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al sau, „Get High”, in colaborare cu cantaretul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizata la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro