Ruby, fara lenjerie intima si cu sanii descoperiti in seara de Revelion!

Ruby este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din tara in ceea ce priveste cariera in muzica, iar daca vorbim despre aspectul fizic atunci trebuie sa recunoastem ca nu avem nimic de obiectat, ba chiar de apreciat.
Ruby
Cantareata a bucurat privirile prietenilor virtuali, postand o fotografie pe un site de socializare in care apare imbracata intr-o rochie lunga, de culoare aurie, combinata cu argintiu.

loading...
Decolteul brunetei este unul destul de adanc, sanii vedetei fiind remarcati si admirati de fani. Desi in noaptea de Anul Nou se spune ca trebuie sa porti lenjerie intima rosie, Ruby a preferat sa nu poarte deloc.

Chiar si asa, vedeta a primit multe laude si comentarii de apreciere, ba chiar unele fete au intrebat-o de unde si-a achizitionat aceasta rochie.

Artista a publicat o imagine in care este aproape de nerecunoscut. Pentru noul proiect in care este implicata, vedeta si-a schimbat total look-ul. Parul lung si matasos al vedetei a fost vopsit intr-o nuanta de negru intens, iar machiajul a la Kim Kardashian, cu tus negru si buze in culori nude.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro