AMI si Grasu XXL 6 milioane de vizualizari in doar 3 saptamani de la lansare

“3 lucruri” spuse de AMI si Grasu a facut peste 6M de vizualizari pe YouTube in 3 saptamani de la lansare.
AMI se afla in prezent in Cipru unde filmeaza pentru emisiunea “Ferma”, insa inainte de a pleca, am intrebat-o pe artista cateva lucruri despre ea.
ami 2
Prima intrebare a fost care ar fi cele “3 lucruri” pe care artista le-ar lua cu ea pe o insula pustie: “Sunt dependenta de telefon, deci, nu ies din casa fara el! Chiar daca s-ar termina bateria intr-o zi si stiu ca n-as avea ce face cu el pe o insula pustie, doar gandul ca il am cu mine m-ar face sa ma simt mai confortabil”, este primul raspuns al lui AMI.
Al doilea lucru pe care l-ar lua pe o insula pustie este cafeaua: “Nu pot incepe o zi daca nu beau mai intai o ceasca de cafea. Pur si simplu o ador. As bea toata ziua”.
Pe locul 3 este aparatul foto, cu conditia sa aiba o baterie foarte rezistenta, pentru ca, spune AMI, “apuc sa fac o groaza de poze si ma intorc acasa fericita si cu imagini de neuitat”.

loading...
Pentru ca cel mai recent single al sau, “3 lucruri” feat. Grasu este o piesa de dragoste, trebuia sa aducem vorba si despre acest subiect asa incat am intrebat-o pe AMI care sunt cele “3 lucruri” pe care ar fi dispusa sa le faca pentru jumatatea sa, din dragoste.
“Mi-as da viata pentru el, daca viata lui ar depinde de a mea, as renunta la el, daca el ar fi fericit astfel, nu as face nimic, daca el n-ar avea nevoie de ceva in mod special”, a spus artista.

Pentru ca ne trebuiau si cateva “picanterii”, am intrebat ce nu ar face AMI la prima intalnire si am aflat ca “Nu as da prea multe detalii despre viata mea personala”. Apoi, “nu as fi prea indiscreta nici cu viata lui ” si “Nu as merge la el acasa”.

“3 lucruri” pe care le cauti la partenerul ideal? Se pare ca AMI apreciaza cel mai mult ca partenerul sa fie responsabil si sensibil.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro