Andreea Mantea are cel mai dulce baietel! Cum arata o zi din viata celebrei mamici! Vedeta Kanal D a povestit in detaliu ce face de dimineata pana seara impreuna cu fiul ei

Andreea Mantea traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei de cand a devenit mamica.

Prezentatoarea emisiunii “WOWbiz” are un baietel superb, pe David, “motorul” ei. Cand nu este in fata camerelor de luat vederi, vedeta Kanal D isi petrece tot timpul alaturi de mostenitorul ei, iar recent le-a facut cunostinta si fanilor de pe facebook cu micutul, intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri in direct.

loading...
Ei bine, fiul Andreei pare la fel sociabil ca mamica lui celebra. Desi copiii de varsta lui sunt agitati si nu vor sa stea mai mult de un minut in acelasi loc, David s-a uitat fascinat, aproximativ jumatate de ora, cand la mama lui, cand la telefonul in fata caruia aceasta vorbea. Printre multe alte informatii interesante, bruneta le-a povestit admiratorilor cum arata o zi din viata lui David, in timp ce prietenii virtuali o asaltau cu intrebari. Ca de obicei, protagonista noastra a fost deschisa cu internautii si le-a satisfacut curiozitatea.

“Cand vin de la emisiune, noaptea, nu ma culc imediat. Astept sa se trezeasca David ca sa-i dau sa manance si abia apoi adorm. El doarme in patutul lui, dar cateodata gangureste si “maraie” usor si atunci il iau langa mine, in pat. Astept pana cand adoarme si il pun inapoi in patutul lui. In timpul saptamanii, cand merg la emisiune, stam impreuna de la sase dimineata pana la doua. Mancam, ne plimbam, ne jucam…”

Amfitrioana emisiunii WOWbiz le-a spus interlocutorilor ei si cum isi petrece serile de weekend impreuna cu fiul ei.

„De obicei la 21:30 ii fac baita, dupa care urmeaza un masaj cu crema sau ulei. Se intinde, se rasfata, este foarte dragut. Seamana cu mama lui. Si mie imi place mult la masaj. In mod normal, pe la 22:30-23:00 se culca. Imi amintesc ca la inceput, cand ii faceam baita, aveam nevoie de ajutor, mai ales cand ii puneam colacelul, dar acum ii fac singura. El sta deja in fundulet si intinde capul cand vede colacul”, a povestit vedeta Kanal D.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro