Anna Lesko, gravida din nou? A fost la ginecolog! Vezi ce declara artista

Anna Lesko a reusit sa tina in secret nu mai putin de sapte luni prima sa sarcina si nu ar mai mira pe nimeni ca artista sa procedeze din nou, la fel.
anna lesko
Anna Lesko este cat se poate de discreta cu viata sa personala. Ea a acuns faptul ca este insarcinata cu primul sau copil nu mai putin de sapte luni, cand singura a facut sa explodeze bomba. La scurt timp dupa ce a devenit mama unui baietel, basarabeanca nu excludea posibilitatea de a-i mai face un fratior sau o surioara lui Adam. ”E bine sa fie apropiati de varsta, sa creasca impreuna”, a declarat ea, la acea vreme, pentru Libertatea. Iata insa ca acum , in cercurile sale de apropiati, circula zvonul ca frumoasa artista ar fi din nou insarcinata.

loading...
Contactata pe marginea acestui subiect, ea a negat insa ca ar urma sa devina din nou mama. ”Nu, nu sunt insarcinata”, a spus aceasta pentru Libertatea. La randu-i, prietena sa si in acelasi timp persoana care in prezent se ocupa de cariera ei, a sustinut aceeasi varianta: ”Nu, nu se pune problema acum. Suntem preocupate cu lansarea noului videoclip, al piesei Arunca-ma!”. In schimb, sursa mai sus-mentionata nu a negat faptul ca Anna a vizitat un cabinet privat de ginecologie. ”A fost la un control anual”, a declarat aceasta.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro