Azi e ziua cea mare! Primele imagini de la casatoria Andreei Tonciu! Intra aici sa vezi pas cu pas ce se intampla la ceremonie si cum arata graviduta

Andreea Tonciu s-a trezit cu noaptea in cap ca sa se pregateasca pentru ziua cea mare! Ea va spune “Da” in fata Ofiterului Starii Civile!
andreea tonciu
Andreea Tonciu si iubitul ei, Daniel, se casatoresc astazi la Primaria Sectorului 3 din Capitala. Graviduta si viitorul sot sunt extrem de emotionati pentru ca-si doresc ca evenimentul sa iasa ca la carte.

loading...
Nasii celor doi sunt Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

Andreea s-a imbracat intr-o rochita alba care sa-i mascheze burtica de gravida, iar pe deasupra si-a pus o blanita de aceeasi culoare.

Denisa Nechifor, a ajuns si ea la cununia Andreei si i-a facut si o urare: “Iti doresc multa fericire, multi copii si casa de piatra”.“Le doresc sa fie fericiti, casa de piatra si sa aiba parte de o fetita minunata. Andreea ma intreaba de fetita, cum ma descurc cu bebele, ii dau sfaturi. Pe mine ma ajuta soacra, sper sa aiba si ea ajutor ca altfel e destul de greu”, a spus Sanziana.

La cununia civila sunt asteptate rudele, dar si multi prieteni apropiati. Dupa aceea, intreg alaiul si alte zeci de persoane sunt asteptate de Andreea si Daniel la un restaurant din Capitala unde va avea loc petrecerea!

UPDATE 14.10: Andreea si Daniel sunt oficial sot si sotie! Invitatii i-au aplaudat, la iesire, i-au asteptat cu zeci de buchete de flori, au aruncat peste ei cu boabe de orez, ca sa le mearga bine, dar si cu petale de trandafiri.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro