Bianca Dragusanu, enervata ca Anda Adam locuieste in apartamentul lui Victor Slav: „Ar fi frumos sa… „

Bianca Dragusanu are o relatie frumoasa cu Victor Slav, dar inca sunt mici discutii in ceea ce priveste relatia pe care el a avut-o cu Anda Adam.
Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu este suparata din cauza faptului ca Anda Adam locuieste inca in apartamentul lui Victor Slav. Se pare ca, in timpul relatiei cu artista, Victor a facut un credit la banca.

loading...
„Sunt casatorita deja in fata lui Dumnezeu. Vreo doua saptamani am fost gripata. Era sa ajung la injectii. Am avut ochiul rosu de trei ori. Am baut vitamina C, am luat antibiotic. era nasol sa fiu gripata singura, asa ca i-am dat-o si lui. am stat amandoi in casa. Ar fi frumos ca doamna sa-si mute creditul si sa ne lase sa ne facem treburile. El daca vrea sa-si faca un credit nu mai poate. E problema lor. Ratele le plateste. Au existat discutii, dar daca unii oameni sunt pasivi si actioneaza cu nesimtire, asta e. Noi avem o casa unde sa stam, dar ar fi incurcat daca vrea sa faca un credit. Daca o sa fac nunta din nou, nu ma mai las filmata”, a declarat Bianca Dragusanu, luni, intr-o emisiune TV.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit civil pe data de 6 septembrie 2013, iar in primavara anului 2014, dupa doar cateva luni, cei doi au divortat, asta dupa ce Bianca a fost surprinsa alaturi de Adrian Cristea la Paris.
In urma cu cateva luni, ea si Victor Slav au decis sa mai dea o sansa iubirii lor, astfel ca si-au reluat relatia amoroasa.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro