Bianca Dragusanu, prima aparitie la „Star Matinal”, dupa conflictul cu Rocsana Marcu! Ce si-au spus cele doua in direct

Bianca Dragusanu a venit la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars, pentru prima data dupa ce s-a certat de mai multe ori cu Rocsana Marcu.
Bianca Dragusanu
Cele doua au avut mai multe schimburi de replici pe paginile lor de socializare, care ar fi pornit de la comentarii facute de prezentatoarea TV la adresa Biancai.
„Da Rocsana, inainte de orice ar fi bine sa clarificam o situatie intre noi doua, eu am venit la emisiune pentru ca am vrut sa arat ca nu am avut nicio problema cu tine. De foarte multe ori mi s-a parut ca judeci oamenii, in mod special pe mine, mi s-a parut ca esti rea. (…) Mai Razvan, dar nu ne intrerupe, noi doua nu suntem certate, discutam civilizat ca doua fete,” a spus Bianca Dragusanu, la Antena Stars.

loading...
„Eu nu judec pe nimeni, Bianca. Oamenii trebuie sa fie uneori mai sinceri, noi de multe ori la emisiune ironizam anumite subiecte. Nu am ce sa impart cu tine sincer. Eu nu judec pe nimeni, draga mea. Eu nu am nimic cu tine, Bianca. Nu am ce sa impart cu tine, nu te-am cunoscut personal,” a spus si Rocsana Marcu.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro