Bomba anului in showbiz! Iulia Albu si-a refacut viata, la 3 ani de la divort!

Tace si le face! Acesta este unul din motto-urile dupa care se ghideaza si Iulia Albu! Fashion editorul se iubeste de ceva timp, in secret, cu un barbat chipes, despre care nu a vorbit, iar in compania lui nu a fost surprinsa. Probabil de aceea Iulia a fugit la munte… ca sa-si traiasca iubirea departe de ochii curiosilor. Insa nu a reusit sa scape si de blitzurile paparazzilor WOWbiz.ro care au obtinut imagini geniale cu cei doi porumbei!
iulia albu
Timp de trei ani, de cand a divortat de fostul sot Mihai, Iulia Albu nu a fost surprinsa in compania vreunui barbat, in momente tandre, tinandu-se de mana sau sarutandu-se. Dupa separarea de fostul sot, fashion editorul si-a canalizat toata atentia pe cariera profesionala, a participat la festivaluri de moda, s-a lansat linie de bijuterii, si-a incheiat Facultatea de Arte si a finalizat sau s-a implicat in proiecte de moda, preferand sa lase viata sentimentala pe planul doi. Acum, ca lucrurile au inceput sa se aseze frumos in viata ei, Iulia a inceput sa acorde mai multa atentie si vietii personale.

loading...
Vedeta Kanal D s-a cuplat recent cu un barbat chipes, misterios, care i-a redat zambetul pe buze, linistea, dragostea de care avea nevoie si a facut-o sa aiba din nou fluturi in stomac ca pe vremea adolescentei. Iulia Albu e topita, se pare, dupa noul ei iubit. Cei doi au plecat intr-o mini vacanta la munte, ca sa se distreze, si sa-si traiasca povestea de dragoste departe de ochii curiosilor.

Dis-de-dimineata, barbatul s-a infiintat la blocul Iuliei. Au aranjat bagajele in masina si au plecat, fericiti, spre munte. Au mai luat doi prieteni cu ei, echipati corespunzator, de partie, si cu placile la ei, dupa cum i-au surprins paparazzii.

Pe drum, gasca a poposit la benzinarii, unde au alimentat masina, si-au cumparat cate ceva si au facut selfie-uri. Destinatia a fost Sinaia! Odata ajunsi, Iulia, iubitul si cei doi prieteni s-au dus direct spre partie! Nici bine nu au coborat din masina si si-au pregatit placile pentru partie, ca barbatului i se facuse dor sa-si sarute iubita… Zis si facut! Iulia Albu si-a sarutat iubitul cu patos, fara sa se uite in jur daca o recunoaste sau nu cineva, ipostaze surprinse de paparazzii!

Au plecat zambitori si plini de energie spre telegondola si si-au achizitionat bilete pana la cota 2000, locul perfect, retras, din creierii muntilor, unde puteau sa-si faca de cap! Ajunsi acolo, cei patru s-au impartit: fetele cu fete, baietii cu baieti. Cei doi prieteni ai cuplului faceau pe instructorii, invatandu-i pe Iulia si pe iubitul ei sa se dea cu placa.

Pe Iulia e greu sa o recunosti pe partie, ea avand un costum special, negru, casca pe cap si o pereche de ochelari imensi care-i acopereau aproape tot chipul. Si iubitul era imbracat corespunzator, iar fata o avea acoperita, desigur, tot de ochelari imensi.

Au petrecut mai bine de patru ore pe partie, timp in care au mai baut din cand in cand ceaiuri ca sa se mai incalzeasca, la un restaurant de la cota 2000.

Au coborat de pe partie la fel de zambitori si indragostiti, si-au asteptat prietenii care ramasesera in urma, s-au urcat in masina si au plecat spre Bucuresti.Iubitul Iuliei Albu este un barbat care are afaceri atat in tara, cat si in strainatate, conform surselor noastre.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro