Ce i-a facut Adelina, in urma cu putin timp, Cristinei Siscanu, dupa ce a fost data afara din emisiunea lui Madalin Ionescu!

Chiar daca s-a speculat ca a plecat cu scandal de la emisiunea lui Madalin Ionescu, Adelina Pestritu a ramas in relatii foarte bune cu fostul ei „sef”, dar si cu sotia lui, Cristina Siscanu.
adelina pestritu 2
Demisia Adelinei Pestritu de la inceputul acestui an a surprins pe multi romani, pentru ca nimeni nu se astepta la acest lucru. Chiar daca nu mai este la Kanal D, vedeta a ramas prietena cu cei care lucreaza in continuare la acel post de televiziune. Asta arata imaginile postate de prezentatoarea TV pe conturile sale de socializare.

loading...
Pentru ca a implinit frumoasa varsta de 29 de ani, bruneta a preferat sa isi petreaca ziua de nastere alaturi de prieteni dragi, printre care si de Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu. Se pare ca intre Cristina si Adelina nu a fost si nu este doar o relatie de colegialitate, deoarece prietenii virtuali spun ca Madalina si Cristina ii vor cununa pe Adelina si Speak: „Nasa si cu fina”, „Doua frumuseti! Sa aveti o zi superba! La multi ani Adelina!”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro