Delia isi serbeaza ziua de nastere la Timisoara. AFLA UNDE

Delia Matache se afla de mult in topul industriei muzicale din tara. Frumoasa cantareata bate record dupa record cu piesele pe care le scoate, fiind intr-o forma de zile mari. Insa cea mai mare zi a anului este doar la un pas distanta.
delia 1
Artista isi sarbatoreste ziua de nastere, in acest weekend, iar momentul se desfasoara tot in stilul ei caracteristic: cu cantec. Delia sustine un concert de neuitat la Epic Society, chiar in noaptea in care implineste 34 de ani. Petrecera are loc sambata, de la ora 23 si se anunta sub tagline-ul Delia’s Unforgettable Birthday Bash.

loading...
Este, totodata, evenimentul saptamanii in Timisoara, iar publicul abia asteapta sa auda live, in premiera, noul single al artistei – Gura ta. Banatenii o adora pe cantareata, care le-a facut mereu surprize placute cand a concertat in Epic. Delia, care a si aparut pe coperta Epic Magazine, revista oficiala a clubului, e mereu energica pe scena si pune suflet in fiecare piesa interpretata live. In galeria foto am atasat cele mai frumoase momente ale concertelor Delia, din Epic Society.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro