Lora s-a pozat in dormitor cu iubitul ei: „Daca nu va place, nu va uitati”

Artista alaturi de managerul ei traieste o frumoasa poveste de iubire. De cand si-au recunoscut relatia cantareata se pare ca isi doreste sa le arate prietenilor virtuali cum isi petrec ei timpul liber.
lora
Recent, Lora a fost invitata intr-o emisiune de televiziune unde a vorbit despre relatia dintre ea si Ionut Ghenu. Interpreta a marturisit ca traieste, de opt luni, o frumoasa poveste de iubire. Pentru a fi impreuna, cei doi au trebuit sa se desparta de partenerii lor de viata. Ionut de Doinita Oancea si Lora sa divorteze de sotul ei.

loading...
Recent, interpreta le-a aratat fanilor cum isi petrece timpul liber alaturi de iubitul ei. Reactiile fanilor au aparut imediat, artista a fost apreciata pentru relatia pe care o are, dar si criticata: „Nu cred ca e cazul sa judecati unii dintre voi relatia lor! Daca nu va place, nu va uitati pe pagina ei! Eu o apreciez ca artista, iar viata privata nu este treaba mea ?i nici a voastra! Fiti oameni cu judecata dreapta! Cu ce va incalzeste relatia de cuplu a altora?”, „Unul dintre cei mai buni artisti pe care ii are tara asta si care iti transmite acel ceva de la prima nota rostita! Si ma bucur ca e a noastra! Te pup Lora!”

Lora are planuri mari pentru anul 2016. Pe langa succesul profesional de care se bucura, Lora isi doreste si o familie. A vorbit pentru prima data despre momentul in care va deveni mama: „Imi doresc un copil. Toata lumea imi prezice ca va fi baiat primul meu copil. O sa-l cheme Mihai-Alexandru. Mihai pentru ca intotdeauna am simtit ca am o legatura speciala cu numele acesta. Mama este Mihaela. Am avut un fratior care a murit. Un fratior mai mare care a murit. Eu ar fi trebuit sa fiu mijlocia. Si numele lui era Mihai. Si intotdeauna am crezut ca sunt sub tutela arhanghelului Mihail. M-am simtit protejata de oricine avea numele Mihai.”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro