Mirela Boureanu Vaida este insarcinata pentru a doua oara: „Carla va avea un fratior sau o surioara!”

La mai putin de un an dupa ce a adus-o pe lume pe Carla Maria, Mirela Boureanu Vaida ii va darui micutei un fratior sau o surioara. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” este insarcinata, din nou, si a primit vestea cu mare bucurie.
mirela boureanu vaida
Mirela Boureanu Vaida (34 ani), prezentatoarea emisiunii”Mireasa pentru fiul meu”, va deveni mama pentru a doua oara. Dupa ani de zile in care s-a chinuit sa cunoasca sentimentul maternitatii, iata ca, la mai putin de un an de cand a devenit mama pentru prima data, a aflat ca ii va oferi fiicei sale, Carla, un fratior sau o surioara.

loading...
“Cea mai mare bucurie la inceput de an, pe langa bucuria de zi cu zi – Carla, fetita mea vesela, vorbareata si dinamica, este vestea ca ea va mai avea un fratior sau o surioara. Este o fericire imensa tot ceea ce ni se intampla si o mare binecuvantare pentru mine si familia mea!”, a declarat frumoasa prezentatoare de la „Mireasa pentru fiul meu”, pentru A1.ro.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mama pentru prima data pe 20 februarie 2015. Prezentatoarea TV are o relatie de mai multi ani cu Alexandru, cu care s-a casatorit civil pe 19 septembrie 2009.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro