Probleme in paradis? Dezvaluirea neasteptata a Lorei: „Nu vreau sa fiu o mama singura!”

Este una dintre cele mai apreciate cantarete de la noi, iar de cand a anuntat oficial ca formeaza un cuplu cu managerul ei, Lora parca este si mai vizata de ochii curiosilor.
lora
Invitata in emisiunea „Star Matinal de Weekend”, Lora a facut dezvaluiri inedite despre viata si cariera ei. Vedeta sustine ca isi doreste mult un copil, dar spera sa nu ajunga sa fie o mama singura.
„Scot primul meu album. Multe nopti nedormite, dar asa imi place mie. Am plans ca un bebelus la ski in ziua cu ceata. Nu stiam unde sa ma duc. A doua zi am facut partia aia de 10 ori. As putea sa sa fiu sotie, mama si artista. Putem sa le facem pe toate. Imi doresc de foarte mult timp un bebelus, important e sa creasca intr-un mediu sanatos pentru ca vreau sa ii dau un exemplu. Nu vreau sa fiu o mama singura”, a declarat Lora, duminca, in emisiunea „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.

loading...
Laura Petrescu, cunoscuta sub numele de scena Lora, este o cantareata de muzica pop-dance, fotomodel. A devenit cunoscuta cu trupa Wassabi si a fost jurat in cadrul concursului „Next Star”. In viata personala a fost casatorita cu Dan Badea, insa mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord sa divorteze in 2014. In prezent, are o relatie cu managerul ei Ionut Ghenu.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro