Review: Feli – La Bohemia (cover)

Feli a lansat la finalul saptamanii trecute un cover emotionant, in limba spaniola, dupa una dintre cele mai frumoase povesti muzicale de dragoste vreodata scrise – „La Bohemia”.
fely donose
Pe langa aprecierile pe care artista HaHaHa Production le-a primit din partea fanilor, aceasta a avut surpriza de a vedea ca insusi Charles Aznavour a fost cucerit de vocea sa. Celebrul cantaret francez, cel care a lansat oficial in 1965 nemuritoarea „La Boheme”, in limba franceza, a dat share pe contul sau oficial de Facebook la coverul facut de Feli.

loading...

„Cand am aflat ca Charles Aznavour a share-uit coverul meu, eram cu o prietena in masina si a trebuit efectiv sa tragem pe dreapta. Nu mi-a venit sa cred. M-a invaluit un val mare de caldura si am simtit aceeasi emotie intensa pe care o am inainte de fiecare concert. Este o onoare pentru mine. Inca nu constientizez cumva ca varianta mea, fie ea in limba spaniola, a ajuns la urechile marelui si unicului artist. Sunt foarte fericita! Stiu ca are concert pe 28 aprilie la Bucuresti si voi face tot posibilul sa ajung, sa il ascult live.”, a declarat emotionata Feli.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro