Sfasietor! Imagini incredibile cu Cristina Spatar in genunchi si cu capul in maini! Cantareata a mers la biserica pentru a-si salva casnicia!

Cristina Spatar incearca tot ce-i omeneste posibil ca sa isi salveze casnicia! Dupa ce a varsat rauri de lacrimi, cantareata nu vrea sa renunte la mariajul sau. Ea a cerut si ajutor divin pentru ca viata ei sa reintre in normal.
cristina spatar
Cristina Spatar a sustinut, recent, intr-un interviu, ca nu se gandeste la divort, dimpotriva, isi va sustine barbatul in aceste momente dificile pentru el, cand este anchetat intr-un dosar de evaziune.

loading...
Dincolo de vorbe, cantareata pare sa treaca si la fapte in privinta casniciei sale. Credincioasa din fire, Cristina a mers, zilele trecute, la o biserica din centrul Capitalei, pentru a se ruga pentru familia ei.

Paparazzii au surprins-o, la orele pranzului, in compania unei prietene, in momentul in care se indrepta spre lacasul sfant. Imbracata casual si cu chipul ascuns in spatele unor ochelari de soare mari, artista parea extrem de trista.

Surprinzator pentru cei aflati la fata locului, la un moment dat, dupa ce s-a inchinat la icoane, Cristina Spatar s-a asezat in genunchi si cu capul in maini si a inceput sa se roage. Nu i-a pasat ca poate fi observata de curiosi sau ca gestul sau va fi interpretat! Dimpotriva, timp de cateva minute bune, vedeta a cerut ajutorul divin pentru ea, partenerul de viata si copiii care o fac fericita.Dupa ce a stat in genunchi abatuta, cantareata a mai trecut inca odata prin fata icoanelor, s-a inchinat iar, intr-un final a parasit biserica si s-a indreptat spre locul amenajat pentru lumanari.Cristina a stat linistita la rand, a vorbit putin cu prietena ei, apoi a aprins lumanarile, atat pentru vii, cat si pentru persoanele decedate din familia ei, s-a inchinat si a plecat alaturi de prietena ei spre masina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro