Sonny Flame – In Sufletul Gol (single nou si videoclip)

Cunoscut publicului mai ales datorita hitului international “Havana Lover” (feat. Morris), dar si prin “Jump up” si “Sale el sol”, Sonny Flame lanseaza un nou videoclip, “In sufletul gol”.
sonny flame
Intr-un decor idilic, chiar in varful muntilor Fagaras, clipul s-a filmat la -20 de grade la Hotelul de Gheata din Balea Lac, unde Sonny Flame si frumoasa protagonista, Alina Scarlat, impreuna cu echipa de filmare, au invins vremea neprietenoasa timp de trei zile pentru a finaliza filmarile.

loading...
Despre single-ul “In Sufletul Gol”, Sonny Flame marturiseste: “Piesa este o poveste inspirata din realitatea de la noi, care prezinta situatia frecventa de a te refugia in alcool, in urma unei despartiri. Am ales sa filmez videoclipul la Hotelul de Gheata de la Balea Lac, pentru ca era exact locul de care aveam nevoie pentru starea clipului #InSufletulGol. Piesa este produsa de Boier Bibescu, Don Baxter, in colaborare cu Doddy, unul dintre cei mai talentati compozitori cu care am lucrat.”
Cu regia semnata de Claudiu Stan si Richard Stan, clipul ilustreaza momentele dificile prin care trece personajul principal in urma despartirii de iubita lui, fiind urmarit obsesiv de imaginea ei, care apare si dispare din mintea lui precum Fata Morgana.

Cu un traseu muzical care a inceput inca din 2000, la varsta de 14 ani, Sonny Flame s-a concentrat tot mai mult asupra carierei si formarii lui ca artist, luand cu perseverenta, in ultimii ani, lectii de canto, pian si chitara. Colaborarea cu Morris la piesa “Havana Lover” l-a adus in atentia publicului international, iar single-ul „Jump up” a ajuns chiar la urechile lui Akon, care l-a numit pe Sonny Flame intr-o emisiune radio din America drept “viitoarea mea concurenta din Romania”. In prezent, artistul lucreaza in acelasi studio cu Boier Bibescu, atat in calitate de compozitor, dar si de producator, propunandu-si sa se inspire pentru fiecare piesa din viata lui.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro