Adelina Pestritu, aparitie incendiara, cu sanii la vedere: „Esti super…”

Este sexy si este constienta de acest lucru. Astfel, pentru a atrage privirile celor din jur Adelina alege sa poarte tinute provocatoare.
adelina si speak
Anul 2016 a inceput cu modificari majore pe plan profesional pentru Adelina Pestritu. Bruneta a ales sa isi dea demisia de la locul de munca, probabil pentru a face o schimbare in viitorul apropiat. Astfel, in acesta perioada cat este somera fosta prezentatoare TV pozeaza pentru diversi creatori de moda.
Pentru a avea o legatura cat mai stransa cu prietenii virtuali, bruneta isi posteaza periodic imagini pe conturile sale de socializare. Intr-o ultima postare de pe pagina de Facebook, fosta prezentatoare TV este imbracata intr-o pereche de pantaloni sexy, un sacou negru si un top mulat, care ii puneau in evidenta sanii voluptosi.

loading...
Prietenii virtuali au fost incantati de ce au putut vedea si au inrosit butonul de like. Acestia au comentat imediat postarea publicata: „Esti super sexy”, „Draga Adelina, ador tatuajul tau care reprezinta acea mana protectoare.”

Adelina Pestritu traieste, de doi ani, o frumoasa poveste de iubire alaturi de Speak. Cei doi au planuri serioase impreuna si viseaza sa devina parinti.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro