Alex Mica – The color of my soul (piesa noua si videoclip)

Alex Mica revine in forta in peisajul muzical autohton. Dupa succesul avut alaturi de Eli cu piesa “Nu mai cred in tine”, single ce a strans peste 14 milioane de vizualizari pe youtube, autorul super-hitului “Dalinda” lanseaza o melodie total diferita fata de stilul cu care ne-a obisnuit pana acum. Este vorba despre o piesa pop, cu un sound fresh, occidental, cu versuri cu un impact emotional puternic, insotita de un videoclip filmat in Novi Sad si Timisoara.
Alex Mica
„The color of my soul” este o melodie in care vorbesc despre speranta si momentele de cumpana prin care am trecut; mai pe scurt povestea mea de viata in aproape 3 minute de muzica. Sper ca vocea si interpretarea mea din aceasta piesa, precum si mesajul ei, sa motiveze oamenii sa lupte pentru scopul lor in viata si sa nu renunte la visul lor niciodata!”, a declarat Alex.

Videoclipul a fost regizat de Ovidiu Roteliuc, avand ca actori pe Cristian Ratiu, Mica Celina si Stoian Florea, make-up-ul fiind realizat de Gabriela Bors. Muzica si versurile sunt semnate de Alex Mica, orchestratia ii apartine lui Sergiu Ene, iar mixingul si masteringul au fost efectuate de Costin Milon.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro