Asta ar putea fi BOMBA ANULUI! Smiley si Simona Halep formeaza un cuplu? VEZI IMAGINILE

Smiley i-a fost alaturi Simonei Halep in California, la meciul cu Makarova. Cei doi se sustin reciproc, chiar s-au straduit sa se intalneasca pentru un schimb amical de mingi.
Smiley 4
Totul a plecat dupa ce Simona a declarat ca este fan Smiley, cantaretul declarand si el: ‘’Simona este o super sportiva, e si draguta si modesta. Abia astept sa ne cunoastem. Mie mi-ar placea sa vina la un concert.’’, in cadrul unei emisiuni radio.

loading...
Dupa aceste declartii, cei doi au acceptat provocarea de a-si da o prima intalnire pe terenul de tenis. Asa s-a si intamplat, Smiley cantandu-i o serenada Simonei, insa nu la balconul acesteia, ci pe…terenul de tenis, la racheta.

Smiley a invitat-o pe Halep la Vocea Romaniei, show-ul ei preferat. „Chiar imi doream sa merg la „Vocea Romaniei” sau la un concert de-al lui. Voi merge, imi doresc!”, i-a promis Simona artistului.

Se pare ca cei doi au devenit din ce in ce mai apropiati, artistul a mers pana in California pentru a o sustine pe jucatoarea de tenis, asadar ar putea fi inceputul unei frumoase relatii de dragoste.

Artistul preferat al Simonei a fost alaturi de aceasta in tribune, la meciul cu Makarova in turul 3 si a privit partida alaturi de Horia Tecau, noul partener de dublu al romancei.

Prezenta cantaretului in tribune i-a purtat noroc romancei, pentru ca Simona Halep s-a calificat in optimi dupa victoria lejera in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, scor 6-2, 6-4. Romanca o va intalni in turul urmator pe Barbora Strycova, din Cehia.

Halep si Strycova s-au mai intalnit de doua ori. Strycova s-a impus in 2010, la Paris, iar Halep a castigat intalnirea din 2014, de la Beijing.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro