Carmen feat. Doddy – O Balada (single nou si videoclip)

Carmen lanseaza cel mai nou videoclip al ei. Piesa “O balada” este un featuring cu Doddy si are toate ingredientele necesare unui hit.
carmen
A lucrat cu o echipa de profesionisti la filmarile noului sau videoclip, iar rezultatul a fost peste asteptari. Clipul pentru “O balada” este regizat de Bogdan Daragiu, iar single-ul este o productie Sprint Music. Artista este total schimbata in noul sau videoclip, are o imagine fresh si este aproape de nerecunoscut.

loading...
“Atmosfera a fost una extraordinara, asa cum foarte usor se va putea observa si in imagini. Am invitat mai multi prieteni de-ai mei la filmarile videoclipului, ne cunoastem cu totii si am avut un super vibe! Si chiar daca am filmat de la 8 dimineata pana a doua zi la 6, dupa ce ne-am terminat treaba s-a lasat cu o mare petrecere!”, a dezvaluit Carmen.

Artista a fost incantata de colaborarea cu Doddy, despre care are numai cuvinte de lauda. “M-am inteles foarte bine cu Doddy, suntem pe aceeasi lungime de unda. Mi-a placut foarte mult la filmari, am imbinat utilul cu placutul si ne-am distrat pe cinste. Imi doream de mult timp o colaborare cu regizorul Bogdan Daragiu, iar rezultatul final ma bucura foarte tare. Stiam ca o sa fie totul OK datorita echipei de profesionisti cu care am lucrat. «O balada» mi-a placut din prima, de cand am ascultat-o. Piesa este compusa de Doddy, Shift si Santa si produsa la Midiots. Inainte de videoclip, am lucrat la partea de coregrafie cu Freek si Fofo si sunt foarte incantata de rezultat!”, a mai completat Carmen, care a colaborat pentru filmari cu echipa de styling a lui Amir Dobos, make-up artistul Romelia Pelin si hair stylistul Silviu Iuga.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro