Cel mai sincer interviu al Andreei Mantea: „Nu mai vreau iubit, nu ma vad mireasa, nu mai cred in casatorie”- Frumoasa bruneta arunca bomba: „M-am gandit sa mai fac un copil”

Andreea Mantea este o mamica iubitoare si grijulie care vrea sa isi concentreze toata atentia si toata dragostea asupra fiului ei. Il are pe David si asta este tot ce conteaza pentru ea, nu are iubit si nici nu isi doreste, esecurile amoroase au facut-o sa nu mai vrea niciun barbat in viata ei.
andreea-mantea 2
„Nu mai cred in dragoste. Nu am nici un iubit acum, nici nu vreau sa am. Nu ma vad mireasa si nu mai cred in casatorie. Dupa ce mi s-au intamplat atatea, nu. Momentan ma concentrez pe cresterea copilului meu si atat”, a spus Andreea Mantea intr-un interviu acordat revistei Ciao!

loading...
David este centrul Universului ei, dar… isi mai doreste un copil, o surioara pentru baietelul ei. „M-am gandit sa mai fac un copil. Mi-as dori o fetita. As vrea sa am o pereche”, a declarat frumoasa prezentatoare de la WOWbiz.

„De copil am grija eu si mama mea. La inceput seara cand mergeam la emisiune plangeam in hohote ca nu sunt cu el. Acum stiu ca, daca il las cu mama, e mai bine decat uneori cand e cu mine”, a adaugat colega de prezentare a lui Madalin Ionescu.

Mantea afiseaza seara de seara, in emisiune, o silueta de invidiat. Kilogramele acumulate in timpul sarcinii cu David s-au topit rapid, insa ea ar mai vrea sa mai slabeasca un pic, asa ca bea o „potiune magica”.

loading...
„Am slabit foarte mult, am 53 de kilograme. Cred ca mai slabesc un pic, nu prea am timp si de sport, pentru ca ar fi bine si sa tonific ce am slabit. Dar, deocamdata, folosesc aceasta scuza, nu am timp. Dar o sa imi fac timp. Pentru slabit nu am facut nimic. Pur si simplu pregatesc o apa cu ghimbir, lamaie si afine, care este foarte sanatoasa, consum apa pe stomacul gol, mananc sanatos. Din pacate nu pot sa respect cele trei mese, cu toate ca mi-as dori, sau sa fie vreo cinci. Am slabit pentru ca nu am un program stabil, dorm vreo patru ore pe noapte, ma agit foarte mult. Ma gandeam ca o sa clachez cu acest program, dar nu, chiar am timp sa le fac pe toate. Am momente in care stau in pat, ma relaxez. Dar cand ai un copil mic nu ai cum sa iti faci un plan, nu poti sa ai un program fix”, a precizat Andreea in Ciao! .

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro