Cristina Spatar primeste lovitura dupa lovitura! „Nu o vezi decat cu capul in jos, cu mainile la ochi si nu spune decat “ce sa mai fac?!”

Cristina Spatar a mai primit inca o lovitura, chiar in prejma sarbatorii de 8 Martie. Cantareata pare ca a fost tradata din nou de partenerul de viata cu Florentina Raiciu, o fata cu o reputatie destul de indoielnica prin mediile mondene.
cristina spatar
De cateva luni bune, Cristina Spatar nu mai intelege ce se intampla in viata ei. Barbatul Reginei R&B a fost, in prima faza, retinut intr-un caz de evaziune fiscala uriasa, pentru ca, apoi, dupa ce a fost lasat liber, acesta sa isi schimbe radical comportamentul. Din sotul model, el a ajuns sa fie vazut si fotografiat in compania unor domnisoare, mai mult sau mai putin cunoscute

loading...
Saptamana trecuta, de pilda, barbatul a petrecut, se pare, intr-un club, alaturi de Florentina Raiciu, o asistenta TV, ce s-a remarcat prin activitea intensa depusa pe videochat! Blondina ar fi stat lipita de omul de afaceri toata noaptea, potrivit presei. In plus, dupa acea seara de pomina, femeia nu s-a sfiit sa puna pe adresa ei de socializare mesaje ambigue. „Iubeste azi, nu maine / Daruieste azi, nu maine” / „Iarta azi, nu maine” / „Zambeste azi, nu maine” / „Iar maine, ia-o de la capat”, a scris fostul “iepuras” pe Facebook.

De partea cealalta, Cristina Spatar a fost, insa, la fel de afectata ca de obicei de aparitia informatiei ca sotul ei ar fi iesit cu blondina. De altfel, surse din preajma ei sustin ca, la aparitia materialului, artista a fost foarte trista si a dat si cateva lacrimi. Totusi, ca fiecare data cand a fost pusa intr-o asemenea situatie delicata, cantareata a trecut cu vederea pasul gresit si a gasit tot felul de explicatii, inclusiv, a declarat public ca nu intentioneaza sub nicio forma sa divorteze.

“Cristina este suparata, dar nu mai stie ce sa mai faca sau ce sa mai creada. Inca isi iubeste barbatul si incearca sa salveze o casnicie, care, pentru ea, la un moment dat, a fost chiar frumoasa. Nu o vezi decat cu capul in jos, cu mainile la ochi si nu spune decat atat, “ce sa mai fac?”! Nu vrea sa mai comenteze nimic si spera ca, intr-o buna zi, situatia va reveni la normal in cuplul ei. Pana atunci, incearca sa se concentreze pe cariera si pe copiii pe care ii are de crescut”, au dezvaluit apropiatele vedetei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro