FOTO socant! Doamne, ce s-a intamplat cu fata Danielei Crudu?!!! Zici ca e patrata!

Daniela Crudu, considerata una dintre cele mai sexy si nebunatice asistente tv, are numai 26 de ani si a recunoscut ca si-a facut mai multe operatii estetice, de-a lungul timpului. Si-a pus silicoane, si-a facut injectii cu acid hialuronic sau botox, si-a marit buzele, iar recent si-a taiat gusa si si-a operat nasul.
daniela crudu
Cele mai recente interventii pe care si le-a facut bruneta au fost la fata. Cruduta si-a taiat gusa si si-a micsorat nasul, rezultat de care a fost foarte multumita.

loading...
Acum insa, chipul brunetei parca s-a transformat! Cruduta a fost, recent, intr-un club din Capitala, unde a intretinut atmosfera, impreuna cu Ana-Maria Mocanu. Admiratorii ei au ramas surprinsi cand au vazut-o pentru ca se asteptau sa vada un chip angelic, nu un chip cu barbie pronuntata si maxilarul proeminent!

Specialistii ne-au explicat ce s-a intamplat cu chipul brunetei. “Din imagini, nu-mi pot da seama exact daca a mai recurs la vreo operatie estetice, insa se observa maxilarul marit si barbia pronuntata. Probabil si-a mai bagat ceva in fata, in barbie, proceduri nereusite, sau s-a ingrasat”, ne-a spus medicul estetician Victor Schwartz.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro