IMAGINI BOMBA! Cand Corina nu e acasa, iubitul bea vin in caminul conjugal cu o dama misterioasa!

Seara de pomina pentru Nelu Bud, partenerul de viata al cunoscutei cantarete Corina.
corina bud
„Neprevazut” se numeste titlul ultimei piese de succes a artistei. Cam asa s-ar rezuma intr-un cuvant si imaginile surprinse de paparazzii sambata seara.

loading...
In prim-plan, Nelu Bud, iubitul si partenerul de viata al blondei de aproape 20 de ani. Barbatul in varsta de 45 de ani a iesit in oras, la un lounge din zona Floreasca. Nu a stat prea mult si a parasit locatia singur, parand ca se indreapta spre un taxi. Surpriza insa, la 100 de metri de respectivul restaurant, sotul Corinei era asteptat de o masina, in care se aflau doua dame tentante: o blonda pe scaunul soferului si o bruneta pe cel din dreapta. Nelu Bud s-a urcat rapid pe bancheta din spate si s-a „furisat” subtil intre cele doua scaune, cei trei mergand la un restaurant discret cu specific frantuzesc. Au intrat pe rand, mai intai, Nelu Bud, urmat apoi, la cateva minute distanta, de cele doua femei.

Dupa aproape o ora si jumatate, „soferita” blonda a parasit locatia si a plecat cu masina, Nelu ramanand inca aproape 30 de minute cu bruneta.

Un alt amanunt important, sotul Corinei tinea in mana o sticla de vin, semn ca seara era abia la inceput.

Dupa un drum de aproape 20 de minute, Nelu Bud si bruneta lui au ajuns la casa in care barbatul locuieste cu Corina! Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, sotul artistei, cu sticla de vin in mana, si insotitoarea lui au urcat in apartament, acolo unde, cu siguranta, nu se afla la acea ora Corina.Motivul? Cantareata a avut sambata seara un concert la un hotel din Poiana Brasov, neputand astfel sa ciocneasca si ea un pahar de vin cu sotul si bruneta pe care acesta a invitat-o in apartamentul lor.

Nelu Bud si Corina sunt impreuna de aproape 20 de ani si au un baietel de 7 ani. Cei doi au fost destul de discreti in ceea ce priveste viata lor personala, artista incercand sa iasa in evidenta mai mult in plan artistic. Corina avea 16 ani cand si-a cunoscut actualul iubit, marturisind in urma cu cativa ani ca „Nelu a fost primul si singurul barbat din viata mea”!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro