Insarcinata in 8 luni, Sore a dat cartile pe fata in aceasta dimineata: „Smiley…“

Dimineata de luni a fost una palpitanta pentru fanii cantaretei Sore, dupa ce artista a postat pe contul sau de Facebook o fotografie, cu gandul sa „rupa tacerea“, in ceea ce-l priveste pe Smiley.
sore 2
Chiar daca pana acum presa a tot speculat o relatie de iubire intre Sore si Smiley, cei doi nu s-au dat niciodata la o parte din fata niciunui obiectiv al camerelor de fotografiat. Nici nu s-au ascuns, asa cum o fac alte vedete care dau senzatia ca ar avea ceva de ascuns. Nici macar nu au negat faptul ca ar avea o relatie.

loading...
Doar ca este vorba despre o relatie strict profesionala si de prietenie, iar acest lucru reiese cel mai bine din poza amuzanta pe care Sore a postat-o in aceasta dimineata.
loading...
Insarcinata in 8 luni, cantareata a dat cartile pe fata atunci cand a distribuit pe contul personal de Facebook o fotografie cu simpaticul ei catel. Mai jucausa de cand e insarcinata, pe fotografie a scris „Pierdut buletin“, iar postarea este dedicata nimanui altcuiva decat lui Smiley. Totusi, fanii artistei s-au panicat putin, tocmai fiindca Sore este insarcinata si au citit cuvantul „pierdut“, inainte de orice altceva.
Sore traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul sau, cel alaturi de care artista va avea o fetita, pe care o va aduce pe lume inainte de termen, la sfarsitul lunii martie.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro